Critic National
, Boris Johnson a anuntat cand se vor redeschide restaurantele, coafoarele si hotelurile. Ce masuri trebuie respectate, Critic National, Critic National

Boris Johnson a anuntat cand se vor redeschide restaurantele, coafoarele si hotelurile. Ce masuri trebuie respectate

Premierul Boris Johnson a declarat ca oamenii ar trebui sa ramana la 2 m de distanta acolo unde este posibil, dar va fi introdusa si posibilitatea diminuarii distantei de la 2 metri la un metru-un metru si jumatate, a mentionat oficialul, citat de BBC.
De asemenea, localurile si restaurantele se vor dechide atat in interior cat si in exterior, la terase, insa distanta sociala trebuie respectata in aceste cazuri, a mai spus premierul. Masurile de protectie nu vor disparea, patronii restaurantelor fiind nevoiti sa asigure protectia clientilor si personalului, montand panouri de protectie si asigurand distanta adecvata intre mese.
Coafoarele si frizeriile se vor redeschide si ele, iar frizerii si hairstilistii vor purta viziere. Cnematografele, hotelurile, pensiunile, campingurile si parcurile de rulote, dar si locurile de joaca, bibliotecile, cluburile sociale si centrele comunitare se vor redeschide.
Salile de teatru si de muzica vor fi folosite doar pentru spectacolele inregistrate. In alte schimbari, nuntile vor avea voie sa gazduiasca 30 de participanti, iar lacasurile de cult vor fi lasate sa tina servicii, dar corul va fi interzis.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi