Critic National
, Boris Johnson a anunțat un program de investiții de 5 miliarde de lire, Critic National, Critic National

Boris Johnson a anunțat un program de investiții de 5 miliarde de lire

Premierul britanic, Boris Johnson, a anunțat astăzi un program de investiții de 5 miliarde de lire, ca parte a planului de reconstrucție a țării după pandemie. Banii vor fi folosiți în proiecte de infrastructură, pentru spitale, școli, transport și închisori. Opoziția susține însă că programul anunțat de premier nu răspunde crizei economice profunde prin care trece Regatul Unit, notează și RRA.

Premierul Boris Johnson a comparat programul său de investiții anunțat astăzi cu cel al președintelui Statelor Unite Franklin Roosevelt, cu care a redresat economia americană după marea recesiune economică din anii „30. Într-un discurs ținut în Dudley, un oraș industrial din centrul Angliei, care în mod neașteptat a votat cu Boris Johnson în alegerile din decembrie, premierul britanic a anunţat un program de investiții de 5 miliarde de lire, ca parte a unui plan de reconstrucție a țării după pandemie.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi