Campioana Angliei, Liverpool, s-a distanțat de sărbătoarea miilor de fani care au sărbătorit titlul în plină pandemie

Clubul englez de fotbal FC Liverpool a condamnat, sâmbătă, „atitudinea inacceptabilă” a miilor de fani care s-au adunat pentru a sărbători titlul de campioană a Angliei, în ciuda regulilor de distanţare socială în vigoare.

liverpool suporteri

„Mii de persoane s-au reunit vineri 26 iunie şi mulţi au ales să ignore sfaturile în materie de distanţare socială şi să pună în pericol securitatea publică”, a transmis clubul într-un comunicat comun cu consiliul municipal şi poliţia locală, notează Agerpres.

„Oraşul nostru se confruntă în continuare cu o criză de sănătate publică şi acest comportament este total inacceptabil”, se mai arată în comunicat.

Sute de suporteri ai echipei FC Liverpool au încălcat recomandările autorităţilor şi ale antrenorului Juergen Klopp şi au sărbătorit primul titlu de campioană a Angliei la fotbal pentru prima oară după de 30 de ani. Imediat după fluierul final, sute de suporteri au uitat de orice prudenţă, în ciuda apelului lansat de antrenorul Juergen Klopp, care le ceruse să rămână prudenţi din cauza coronavirusului.

Fumigene, focuri de artificii, drapele, eşarfe, tot arsenalul suporterilor, au fost folosite pentru a celebra câştigarea titlului, în timp ce oamenii se îmbrăţişau în stradă. Totodată, numeroase toasturi au fost închinate în cinstea celor 30 de ani de „secetă” de titluri, deziluzii şi frustrări, 1990 fiind ultimul an în care Liverpool a câştigat titlul.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.