Cedez Super Afacere cu Mega Potential ! Mini-Market 90MP Bucuresti - imagine 1

Cedez Super Afacere cu Mega Potential ! Mini-Market 90MP Bucuresti Sectorul 6

Cedez afacere cu un super potential de dezvoltare in Crangasi, este vorba de un Magazin Alimentar (Mini-Market) deschis in data de 01 Februarie 2020 cu o suprafata de 90mp situat vis-a-vis de piata Crangasi. Atentie este un magazin foarte frumos, bine definit, curat, spatios, Atentie, tot ce este in locatie este al firmei, nimic nu este luat in locatie de gestiune, detin factura ptr orice bun din locatie. Voi pune aici o mare parte din bunuri, majoritatea fiind noi sau SH de foarte buna calitate.
2 X Sistem POS de inalta performanta
2 x Cantar Magellan
1 x Back Office + Licente de gestiune (Monitor,unitate, tastatura, mouse toate HP)
1 X Imprimanta Multifunctionala HP LaserJet
2 X Imprimanta Fiscala
1 X Vitrina frigorifica Arnec 4M + Agregat exterior
1 X Vitrina Mezeluri 2Metri
2 X Mese Vanzare (Tejghele)
1 X Feliator Mezeluri
1 X Sistem Supraveghere Video
1 X Sistem Alarma BGS + 2 Butoane Panica
1 X Imprimanta Etichete HP
1 X Raft legume 2.70m
1 X Frigider Lactate
1 X Lada Congelate
15 Metri liniari de raft + Gondole
Multe alte lucruri pe inventar pe care le puteti vedea la fata locului. Firma este noua nu sunt contracte de imprumut si nici nu au fost, Toate obiectele de inventar sunt pe aceasta firma + toate contractele. Suma investita pana acum in magazin se regaseste in bunuri si in marfa, salariile plus darile magazinului s-au adus tot din fonduri proprii, nu s-au luat nici 5 lei din magazin, absolut totul s-a reinvestit, actele contabile vor dovedi asta dupa un audit al firmei.
Spatiul beneficiaza de dublu acces, acesta se face si prin Blvd si prin spatele blocului avand un mega potential pentru NON STOP, majoritatea clientilor “se roaga” sa il facem Non Stop pentru ca va merge super bine, in zona nemaifiind alt magazin deschis noaptea. Magazinul este in curs de brand-urile cu o bine cunoscuta firma de bauturi racoritoare. Motivul cedarii afacerii il transmit personal persoanelor interesate de un super business pe termen lung.
Vad pietonal intens, mii de persoane trec pe ora prin fata magazinului, statie de ratb si tramvai 41 la 30 metrii majoritatea trecand prin fata magazinului, gura de metrou la 150 metri.
Va multumesc si revin cu fotografii !

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/cedez-super-afacere-cu-mega-potential-mini-market-90mp-IDdsQ9r.html#9931278d95;promoted


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top