Critic National
, Cel mai bogat clujean este optimist: Chimia poate reusi in plina epoca COVID, Critic National, Critic National

Cel mai bogat clujean este optimist: Chimia poate reusi in plina epoca COVID

Stefan Vuza, presedintele Chimcomplex, afirma ca, in ciuda pandemiei de COVID-19, este un moment bun de investitii pentru companiile de pe piata locala.

„Este bine ca a fost o asemenea furtuna pentru a abandona anumite directii de dezvoltare care mergeau prea incet. Este un moment bun de investitii, trebuie sa investim permanent, oportunitatile sunt destul de mari, trebuie ca organizatiile sa fie si in trend cu noile tehnologii. Chimia are sanse de a reusi mai mult pentru ca face parte din un lant valoric. Noi am marit capacitatile de productie, chimia se muleaza pe piata”, a declarat Stefan Vuza in cadrul videoconferintei ZF Cei mai mari jucatori din economie. Fabricat in Romania 2020.

Stefan Vuza mai spune ca exportul a cazut, iar piata romaneasca nu este asa de mare consumatoare de produse chimice. „Ne-a cazut exportul cu peste 30%. Criza a avut un efect de a inchide cateva companii din productia chimica..Piata regionala este viitorul, iar toti producatorii trebuie sa vada ce inseamna aceasta piata pentru a nu fi defavorizati in fata marilor companii germane si din spatiul non-UE”.

Presedintele Chimcomplex a adaugat ca firma nu a trimis oameni in somaj tehnic si au fost doar doua cazuri de contaminare. „Toti cei 3.000 de angajati au mers la serviciu permanent”.

Stefan Vuza a vrut sa cumpere fabrica Oltchim atunci cand combinatul era amenintat cu falimentul. Este considerat cel mai bogat clujean.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi