Critic National
, Cifre oficiale: In jur de 20 de milioane de americani au fost infectati deja cu noul coronavirus, Critic National, Critic National

Cifre oficiale: In jur de 20 de milioane de americani au fost infectati deja cu noul coronavirus

Estimarea prezentata joi, arata ca numarul real al imbolnavirilor este de aproximativ 10 ori mai mare decat cele 2,3 milioane de cazuri confirmate.

Oficialii au stiut de mult ca milioane de oameni au fost infectati fara sa stie si ca multe cazuri nu sunt raportate din cauza numarului mic de teste realizate.

Douazeci de milioane de infectii inseamna ca aproximativ 6% din cei 331 de milioane de americani au fost infectati deja.

„Este clar ca multe persoane din aceasta natiune sunt inca expuse riscurilor”, a declarat joi, Robert Redfield, directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA. „Cea mai buna estimare a noastra este ca pentru fiecare caz raportat, exista de fapt inca 10 infectii”, a continuat acesta

Anterior, oficialii CDC si cel mai bun expert in bolii infectioase din tara, Dr. Anthony Fauci, au spus ca 25% dintre persoanele infectate nu prezinta simptome.

Noua estimare se bazeaza pe studiile realizate de CDC asupra probelor de sange colectate la nivel national atat din donatiile de sange cat si din alte surse.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi