Critic National
, Cîțu: Criza coronavirus ne-a costat 3,1 miliarde de lei până acum, fără bonusul pentru medici, Critic National, Critic National

Cîțu: Criza coronavirus ne-a costat 3,1 miliarde de lei până acum, fără bonusul pentru medici

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat, luni, la un post TV, că perioada crizei de coronavirus a costat 3,1 miliarde de lei, bani în care sunt incluse atât echipamentele de protecție, cât și cheltuiele sociale, cum ar fi șomajul tehnic.

”Criza coronavirus a costat 3,1 miliarde de lei cheltuiți direct pentru COVID-19, inclusiv șomajul tehnic și materialele de protecție. Bonusul pentru medici nu a fost încă plătit, va urma.

Luna iunie a fost o surpriză plăcută și credem că în 2020 încasările vor fi mai mari față de anul trecut, în aceeași lună”, a declarat Florin Cîțu, luni.

Ministrul de Finanțe a mai declarat că se observa o scadere a numarului de oameni care nu mai beneficiaza de somaj tehnic pentru ca se intorc la munca. „Aprilie a fost cea mai dura luna. Dar am reusit sa luam masurile care sa elimine efectele. Provocarea a fost sa ii tinem sanatosi acasa pe oameni, dar sa le tinem si locurile de munca. S-a platit doar pentru somajul tehnic 2,2 miliarde de lei. Acum vedem scaderea oamenilor care folosesc somajul tehnic, pentru ca se intorc la munca”, a declarat ministrul Cîțu.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi