Critic National
Cod roșu de ploi torențiale în Vrancea până la 12:30. Codul portocaliu a fost prelungit, Critic National

Cod roșu de ploi torențiale în Vrancea până la 12:30. Codul portocaliu a fost prelungit

Avertizare meteorologică Cod roșu de averse torențiale ce vor cumula 40 – 50 l/mp, valabilă astăzi, în intervalul orar 11:50 – 12:30, pentru localitatea Nereju, Nistorești, Paltin, Spulber din județul Vrancea.

Avertizare meteorologică Cod roșu de averse torențiale ce vor cumula 40 – 50 l/mp, valabilă astăzi, în intervalul orar 11:50 – 12:30, pentru localitatea Nereju, Nistorești, Paltin, Spulber din județul Vrancea.

Evitați deplasările și luați măsuri de autoprotecție în perioada de valabilitate a avertizării meteorologice. DSU-IGSU.

Cod roșu de ploi torențiale în Vrancea până la 12:30. Codul portocaliu a fost prelungit, Critic NationalCodul portocaliu de vreme rea a fost prelungit, marţi, potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, în Moldova, Transilvania, Maramureș, local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, precum și în zonele montane vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50 – 80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină, îndeosebi în est și sud-est.

Avertizarea cod portocaliu este valabilă până la miercuri, la ora 02.00.

Cod roșu de ploi torențiale în Vrancea până la 12:30. Codul portocaliu a fost prelungit, Critic National În restul regiunilor, în extremitatea de vest și local în sudul țării este cod galben de precipitaţii.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 l/mp și pe arii restrânse 40 – 50 l/mp.

 

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi