Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Aeroportul Internaţional Timişoara

Pe aeroportul Timişoara se reiau treptat zborurile regulate spre destinaţii externe

Condiţiile ridicării progresive a restricţiilor de circulaţie aviatică fac posibilă creşterea treptată a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul Timişoara.

Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România şi alte 17 ţări, încă de săptămâna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden).

Urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, se mai adaugă 5 ţări: Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi parţial Franţa (zona continentală). Astfel începând de astăzi, 23 iunie 2020, pe aeroportul din Timişoara se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneţia), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie a.c., să fie reluate şi zborurile spre Paris.

„Aeroportul este pregătit din punct de vedere operaţional şi al siguranţei sanitare pentru reînceperea operării zborurilor regulate spre destinaţii consacrate. Ne dorim să crească cât mai mult numărul curselor operate, al destinaţiilor şi implicit al pasagerilor. De la începutul lunii iulie a.c. sunt programate curse aeriene de tip charter spre destinaţii estivale de vacanţă din Turcia şi Grecia, dar şi spre litoralul românesc, având legătură aeriană directă spre Constanţa. Reamintim pasagerilor faptul că pot tranzita aeroportul în siguranţă, fiind aplicat un plan de măsuri specific acestei perioade de pandemie. Spaţiul disponibil în terminalele aeroportului este configurat astfel încât să asigure o procesare fluentă a traficului de pasageri, în condiţiile respectării cerinţelor de distanţare socială în interesul propriu şi al celui public. Pasagerii au obligaţia de a respecta regulile de distanţare socială pe tot fluxul parcurs de la parcarea auto a aeroportului şi până la îmbarcarea în aeronavă.”, a declarat directorul aeroportului Daniel IDOLU.

Planul măsurilor de protecţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce priveşte îmbarcarea si debarcarea pasagerilor este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Biroul de Relaţii Publice

Aeroportul Internaţional Timişoara


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi