Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Apă Canal Sibiu SA

Reţea nouă de apă potabilă pe strada Podului din Sibiu

Apa Canal Sibiu SA anunţă că miercuri, 01.07.2020, între orele 08.00 – 16.00, vor avea loc lucrări de cuplare a unui tronson al noii reţele de distribuţie a apei PE 315 de pe strada Podului, secţiunea cuprinsă între strada Vasile Pârvan şi str. Pinului, în lungime de cca 800 m.
Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Podului, între podul de peste Cibin şi str. V. Pârvan, pentru imobilele existente pe partea stângă a străzii (numerele fără soţ), dar şi pentru imobilele cu numerele 2,4, 6, 8 şi 10.

Abonaţii din zona menţionată sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcţie de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziţia consumatorilor afectaţi apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staţiona în zona intersecţiei străzilor Podului /Olteţului.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a reţelelor de apă de pe strada Podului, finanţat de Apă Canal Sibiu SA.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Director general,

Ing. Vasile Maier

Şef birou,

Jurn. Thomas Roth


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi