Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud

Femeia, vectorul inovaţiei

Sunt femeie. Nu am nevoie de altă superputere! Le am pe toate la un loc.

Este mesajul care a însoţit evenimentul Femeia, vectorul inovaţiei, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistrita-Năsăud, prin centrul de Informare Europe Direct Bistriţa.

Am început încet, cu paşi mărunţi şi cu respectarea regulilor impuse de distanţare socială, evenimentele de socializare faţă în faţă, din cadrul Centrului de Informare Europe Direct Bistriţa.

Femeile au avut mereu roluri multiple: mame, stapâne ale casei dar şi angajate, dezvoltându-şi astfel abilităţi şi competenţe care le-au ajutat, într-o economie liberă, să îşi utilizeze potenţialul creativ.

De la dezbateri pe tema ” Cum a schimbat lumea, maşina de spălat haine” la cum schimbă maşina de spălat noile modele de afaceri circulare prin implicarea femeilor europene în viaţa de familie şi carieră, subiectele au prins contur şi putere în exprimare prin entuziasmul doamnelor şi farmecul discuţiilor.

Un stil de viaţă sănătos este o investiţie, nu o cheltuială, un alt subiect atins în dialogurile evenimentului, amplificând tema înspre domenii precum calitatea alimentelor şi siguranţa produselor, economie şi gen – ideologia de gen şi antreprenoriatul în domeniul artei şi exprimarea prin pictură.

La eveniment au fost prezente doamne care au socializat şi au făcut schimb de păreri pe tot parcursul evenimentului.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi