Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Consiliul Judeţean Ilfov

Noi investiţii în materiale sanitare de protecţie

Bugetul Consiliului Judeţean Ilfov a fost suplimentat, din fonduri externe, cu aproape 700.000 de lei. Decizia a fost luată în şedinţa CJ Ilfov. Banii sunt folosiţi pentru materiale de protecţie necesare celor din prima linie în lupta cu pandemia de COVID 19.

643.500 lei vor ajunge la Spitalul Judeţean Ilfov, bani pentru materiale de protecţie – mănuşi, măşti, combinezoane, dezinfectant – şi pentru stimulentul de risc. Acesta este în valoare de 2500 de lei, pentru fiecare medic şi pentru personalul auxiliar.

3018 lei vor ajunge la Spitalul de Ginecologie şi Obstetrică Buftea, bani pentru materiale sanitare de protecţie: gel dezinfectant, combinezoane de protecţie, măşti şi halate chirurgicale.

Pentru perioada pandemiei CJ Ilfov a alocat, din fonduri proprii, 14 milioane de lei. Mai bine de jumătate din sumă a fost deja folosită, pentru materiale sanitare şi aparatură.

Consiliul Judeţean a alocat bani pentru instituţiile din subordine – spitale sau amplasamente de protecţie socială şi a ajutat cu materiale de protecţie medicii de familie, medicii stomatologi, medicii specialişti, poliţişti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov. În total, CJ a trimis mai bine de un milion de măşti, mănuşi, viziere, combinezoane şi dezinfectanţi.

Pericolul pandemiei încă nu a trecut. Medicii avertizează că virusul COVID 19 este extrem de contagios şi are o evoluţie impredictibilă. Vă rugăm să purtaţi mască şi mănuşi, să evitaţi locurile aglomerate şi să şi respectaţi normele de distanţare socială!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi