Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu

Expoziţia PANORAMA SIBIU – Fotograf Stefan Jammer 2005-2020

În perioada 1 iulie- 15 decembrie Centrul de dialog şi cultură „Friedrich Teutsch” îşi deschide porţile pentru expoziţia de fotografie PANORAMA HERMANNSTADT – SIBIU.

Această expoziţie a fotografului german stabilit la Sibiu, Stefan Jammer, prezintă Sibiul cu accent pe anumite momente ale dezvoltării sale, perioade de transformări, zone reflectând mari discrepanţe şi întâmplări izolate. Astfel expoziţia împrumută caracterul concret al unei topografii urbane. Este vorba despre oraşul ca spaţiu de convieţuire, de supravieţuire şi experimentare, oraş care îi acordă individului o şansă în plus prin intermediul comunităţii sale, aşa cum l-a observat fotograful timp de 15 ani.

Expoziţia este susţinută financiar de Consulatul Germaniei la Sibiu, de Forumul Democrat al Germanilor din România, de Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România şi se bucură de asemenea de co-finanţare din partea Primăriei Municipiului Sibiu.

Din cauza măsurilor de siguranţă în vigoare în prezent, în data de 01 iulie la ora 16:00 nu se va organiza un vernisaj deschis publicului larg, ci doar un mic eveniment de deschidere în cadru restrâns, la care se vor respecta cu stricteţe toate măsurile sanitare în vigoare.

Program de vizitare:

iulie, august, septembrie luni-sâmbătă 10:00-17:00

octombrie, noiembrie, decembrie luni-vineri 10:00-17:00


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi