Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Deputat Dumitru Oprea (PNL)

Cât de sigur mai este cetăţeanul român în propria ţară/casă?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Afacerilor Interne informaţii privind planul de măsuri avut în vedere pentru asigurarea instaurării legii şi ordinii publice şi pentru redarea siguranţei şi încrederii cetăţenilor.

„În ultimul timp, au avut loc unele scene extrem de violente, în mai multe judeţe ale ţării, la care poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în forţă. Însă, un lider sindical avertizează că acţiunile lor se bazează pe echipament vechi şi uzat, greu de folosit. De asemenea, poliţiştii ezită să apeleze la armament în cazurile justificate, deoarece există riscul ca, pentru o decizie luată în câteva fracţiuni de secundă, să fie analizaţi şi judecaţi ani de zile”, a declarat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Afacerilor Interne detalii legate de dotarea poliţiştilor români cu tasere cu electroşocuri pentru imobilizarea infractorilor. De asemenea, a solicitat numărul localităţilor din România care nu au nici un post de poliţie în prezent.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi