Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Deputat Nicuşor Dan

Bună ziua!

După patru ani de administraţie Firea-PSD, Spitalul Metropolitan e doar o machetă de plastic, iar promisiunea Gabrielei Firea din 2016 doar o minciună jalnică. Candidatul PSD, Gabriela Firea, promitea în 2016 un mare spital în Bucureşti, iar de atunci şi până azi a reuşit să construiască 1 metru pătrat de machetă. Atât.

Primarul PSD, Gabriela Firea, n-a reuşit până acum să facă un studiu serios de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan. De aceea, nu ştim nici acum căror nevoi concrete şi cuantificabile răspunde proiectul, ce specialităţi medicale sunt propuse pentru acest spital, câţi medici şi câte paturi vor exista pe fiecare secţie, care va fi relaţia noii instituţii medicale cu spitalele existente.

Nu ştim de la primarul PSD Firea cum se va finanţa construcţia noului spital (1 miliard de euro) şi nu există nici măcar o garanţie parţială de finanţare pentru debutul acestui proiect. Ştim însă că e aberant să fie deja desfiinţat cel mai important depou STB din nordul Capitalei, iar sute de autobuze să parcurgă zilnic zeci de kilometri în plus.

Un primar în funcţie e judecat după fapte, nu după machete. Machetele nu vindecă bucureşteni, ci doar gâdilă orgoliul unui edil fără realizări. După ani de concerte, banchete şi baluri, tot ce poate realiza primarul PSD, Gabriela Firea, este să promită că se apucă de muncă în următorul mandat. Sper că niciodată, sper că bucureştenii nu o vor mai vota.

Vă mulţumesc!

Nicuşor Dan
Candidatul Unic al Dreptei la Primăria Capitalei


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]tional.ro

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi