Comunicat de presă – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării – Universitatea Bucureşti

Universitatea de vară Francofonă în Ştiinţele Comunicării îşi începe activitatea online pe 22 iunie 2020 la Universitatea din Bucureşti

Bucureşti, 23 iunie 2020 – Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC), Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială (FSAS) în parteneriat cu Agenţia universitară a Francofoniei în Europa centrală şi orientală (AUF-ECO), Centre Regional Francophone de Recherches Avancees en Sciences Sociales (CEREFREA) şi Institutul de Cercetare în Comunicare ICOM-LYON 2 organizează, în perioada 22 iunie – 26 iunie 2020, online, a VIII-a ediţie a Universităţii de vară Francofone în Stiinţele Comunicării.

Desfăşurată în cadrul Universităţii din Bucureşti şi sprijinită financiar şi logistic de AUF (Agence universitaire de la Francophonie), Universitatea de vară Francofonă este destinată studenţilor vorbitori de limbă franceză din ţara noastră şi ţări europene, preocupaţi de evoluţia ştiinţelor comunicării, dezbaterile privind schimbările climatice, presa francofonă şi genurile jurnalistice şi noile tehnologii.

La eveniment vor participa cercetători şi cadre didactice de la Universitatea din Bucureşti, Institutul de Sociologie al Academiei Române, Universitatea Lyon 2-Franţa, Marea Britanie, Universitatea Kliment Ohridski Bulgaria, precum şi studenţi din România, Franţa, Belgia, Rusia şi Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Prof.univ.dr Daniela Frumuşani, Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării
Email : [email protected];[email protected]

Prof.univ.dr Valentina Marinescu, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
Email: [email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.