Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – IJJ Bistriţa-Năsăud

Amplă acţiune punctuală a jandarmilor de verificare a respectării măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, pe Valea Someşului

Marţi, 23 iunie a.c., jandarmii au executat o amplă acţiune punctuală de verificare a celor care nu poartă mască de protecţie conform reglementărilor legale în vigoare, în stare de alertă.

Acţiunea a avut loc în mai multe localităţi de pe Valea Someşului şi au fost verificate 321 de persoane din 45 de localităţi, aflate în 165 de locaţii. Au fost aplicate în total 32 de sancţiuni: amenzi în valoare de 2000 lei, respectiv 27 de avertismente scrise, pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măştilor de protecţie. În principal acţiunea a fost un cu caracter preventiv şi mai puţin axată pe aplicarea de amenzi, astfel fiind aplicate cu preponderenţă avertismente scrise.

Locuitorii judeţului trebuie să înţeleagă că respectarea acestei măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Astfel, pentru a evita creşterea numărului de infectări şi a îmbolnăvirii cu virusul SAR-COV-2, trebuie respectate cu stricteţe prevederile legale în vigoare pentru protejarea dumneavoastră şi a celor dragi.

Astfel de acţiuni vor fi organizate şi în alte zone ale judeţului pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi