Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – IJJ „Ştefan cel Mare” Bacău

BULETIN INFORMATIV

Constatările jandarmilor la sfârşit de săptămână

Nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, al pescuitului, comerţului ilegal şi al faptelor de tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost motivul pentru care jandarmii au aplicat cele mai multe sancţiuni contravenţionale în ultimele zile.

Pe timpul misiunilor specifice executate, jandarmii băcăuani au aplicat peste 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8000 lei.

Ca măsură complementară, mai mult de 30 de articole cosmetice au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, echipajele de jandarmerie au constatat în mod independent trei infracţiuni (furt, distrugere, lovire), precum şi 4 infracţiuni în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliţie.

În perioada următoare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău va continua acţiunile pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, recomandând cetăţenilor să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică când situaţia o impune, iar în caz de urgenţă să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Informare şi relaţii publice


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi