Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Instituţia Prefectului – Judeţul Bistriţa-Năsăud

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, astăzi, 22.06.2020, este următoarea:

– 14 persoane în carantină instituţionalizată;

– 1489 persoane în izolare la domiciliu;

– 454 cazuri confirmate de CoVid-19;

– 44 decese,

– 311 persoane vindecate.

Precizări:

– Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de judeţ sunt poliţişti locali. Toate au fost declarate vindecate.

– Patru persoane sunt poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Toate au fost declarate vindecate.

– Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

– O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Aceasta a fost declarată vindecată.

– 10 angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud au fost confirmaţi pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toţi cei 10 au fost declaraţi vindecaţi.

– Până în prezent, 26 cadre medicale (nouă medici, 17 asistenţi) şi zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 27 au fost declarate vindecate.

– Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienţi ai Centrului de dializă Diaverum. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

– Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află şi un cadru medical şi o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistenţă pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacţi direcţi, şi toţi beneficiarii centrului. Cele şase cadre medicale au avut rezultate negative, precum şi toţi beneficiarii centrului.

– Printre pacienţii confirmaţi cu Coronavirus se află şi 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din judeţul Bistriţa Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari şi bucătăreasa centrului). În urma testării contacţilor persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului şi un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmaţi cu CoVid-19. O infirmieră a fost declarată vindecată.

– Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din judeţ. Acestea au fost declarate vindecate.

– O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administraţiei Finanţelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

– 11 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajaţi ai unui agent economic din judeţ. Dintre acestea, şase au fost declarate vindecate.

Situaţia epidemiologică la nivel naţional este conform imaginii.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi