Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – IPJ Giurgiu

BULETIN DE PRESĂ

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII GIURGIUVENI

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi efectuat o acţiune pe linie de persoane urmărite, ocazie cu care, a fost depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe numele căruia, Judecătoria Bolintin Vale, a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unităţii de poliţie pentru întocmirea documentaţiei necesare şi depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

A ÎNCĂLCAT ORDINUL DE PROTECŢIE EMIS DE CĂTRE JUDECĂTORIA GIURGIU

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Călugăreni au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în data de 19 iunie a.c., soţul său, un bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate, a încălcat ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Giurgiu la data de 15.04.2020.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză, a trecut cu un utilaj agricol prin dreptul locuinţei femeii în cauză, provocându-i acesteia o stare de temere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie.

COMPARTIMENTUL PRESĂ ŞI RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi