Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Prefectura Buzău

Astăzi, 27 iunie 2020, situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezintă astfel:

* 15 persoane se află în carantină instituţionalizată.
* 1090 persoane sunt izolate la domiciliu.
* În judeţul Buzău au fost confirmate 494 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 269 de persoane fiind declarate vindecate şi externate.
* Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 18 cazuri de infectare cu COVID-19 (6 pacienţi au fost testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private).
* Trei dintre cazurile raportate ieri, 26 iunie, la nivelul judeţului Buzău, au fost atribuite altor judeţe în care pacienţii a fost testaţi şi diagnosticaţi.
*ƒ˜ Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 14 şi 79 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi la Institutul Matei Balş din Bucureşti.
* Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.
* Au fost înregistrate şi două decese ale unor pacienţi confirmaţi cu COVID-19:

– o femeie în vârstă de 59 de ani, internată în Secţia ATI a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidităţi: neoplasm de sân, metastaze cerebrale şi hepatice.

– un bărbat în vârstă de 69 de ani, internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, cu mai multe comorbidităţi: regurgitare mitrală şi tricuspidiană, anemie moderată, angina pectorală.
* Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Cancelaria Prefectului


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi