Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Primăria Sectorului 2

Se ridică din nou deşeurile voluminoase şi DEE-urile din sectorul 2

Ca de obicei, în ultima sâmbătă din lună, Primăria Sectorului 2 va relua acţiunea de colectare gratuită a deşeurilor voluminoase şi a DEE-urilor de la locuitorii săi.

O nouă campanie va avea loc sâmbătă, 27 iunie 2020, între orele 09.00 – 14.00, când locuitorii sectorului 2 care şi-au făcut curăţenie în case sunt invitaţi să depună deşeurile voluminoase (mai puţin cele provenite din construcţii, care se ridică contracost) în faţa locuinţelor de domiciliu şi să anunţe adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:

– 021.252.51.03 – Poliţia Locală Sector 2;

– 021.9941 – Poliţia Locală Sector 2;

– 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea domnului primar Toader Mugur Mihai, S.C. Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deşeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Colectarea gratuită de la populaţie a acestor deşeuri voluminoase are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.

COMPARTIMENTUL PROTOCOL ŞI RELAŢII CU MASS-MEDIA


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi