Comunicat de presă – PRO România Buzău

PNL vrea să îmbolnăvească toată ţara!

Zilele trecute, preşedintele PRO România a aruncat o adevărată bombă în spaţiul public, dezvăluind că PNL ar putea lua în calcul să organizeze alegerile în stare de alertă. Victor Ponta susţine că astfel, PNL ar încerca să obţină un rezultat mai bun. „Eu cred că este posibil ca domnul Orban şi PNL-ul să dorească să facă alegeri în stare de alertă, ca mulţi oameni să fie speriaţi, să nu iasă din casă cei mai în vârstă şi atunci să considere ei că o să obţină un rezultat mai bun dacă sperie oamenii şi îi ţin în casă la alegeri. Asta cred că este marea lor strategie, dar e o strategie greşită, împotriva intereselor românilor „.

PRO România Buzău, cea mai constantă organizaţie din ţară la această dată, este alături de preşedintele său şi consideră organizarea alegerilor în plină criză drept un act iresponsabil al partidului aflat la guvernare şi care scade drastic în sondaje, în timp cei noi creştem. În sprijinul acestei afirmaţii, dăm exemplu chiar Buzăul, considerat unul dintre oraşele destul de sigure datorită numărului mic de îmbolnăviri, dar care a trecut în ultimele zile pe un loc fruntaş din cauza exploziei de Covid 19.

Este, credem noi, un gest disperat al PNL, pentru a-şi conserva voturile, fără a lua în considerare riscul la care poate fi expusă întreaga ţară. Pentru că nu mai poţi face Campanie cu zeci sau sute de oameni pe străzi, nu-ţi mai poţi prezenta oferta electorală în faţa concetăţenilor fără a exista riscul de a te îmbolnăvi sau de a-i îmbolnăvi pe aceştia. Ca să nu mai vorbim despre ziua alegerilor, când milioane de oameni vor ieşi din case şi vor veni la urne, fără distanţare socială sau măsuri sporite de protecţie care să le ofere siguranţă. De aceea, solicităm Guvernului să ia în calcul riscul de a îmbolnăvi o ţară doar pentru a servi unor interese de grup care se vrea încă patru ani la butoane, şi să cumpănească bine înainte de a da hotărări care probabil vor avea consecinţe din cele mai grave, să găsească cea mai viabilă soluţie în acest caz.

Din păcate, după cum am putut constata, PNL pare însă mult mai preocupat de alegeri decât de sănătatea semenilor noştri, la fel cum a procedat la începutul pandemiei, când singura lor grijă era organizarea de anticipate, şi încerca pe toate căile să forţeze mâna celorlalţi competitori politici pentru a se ajunge la ele. Iar atunci când venea vorba despre problemele reale ale românilor, nivel de trai scăzut, colapsul economiei sau şomaj, singurul motiv invocat era pandemia, după care se revenea obsesiv la organizarea de alegeri anticipate. De aceea, îi credem în stare de orice, şi vom lupta deschis pentru ca temele false lansate pentru a justifica aceste alegeri să fie devoalate, pentru PRO România, viaţa unei societăţi fiind mai importantă decât interesele meschine ale unora care nu-şi urmăresc decât interesele personale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.