Comunicat de presă – Societatea de Transport Public Timişoara SA

Autobuzele de pe liniile liniile 18 şi Expres 1 şi troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat, în zilele de 24 şi 25 iunie, din cauza lucrărilor de asflatare de pe strada Liege.

Autobuzele de pe linia Expres 1 (dus/întors): Piaţa Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului; la dus, autobuzele vor opri în staţia “Remus Răduleţ” de pe Calea Aradului, iar la întors vor opri în staţia “Liege”. Vor fi suspendate staţiile “Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 (dus/întors): Piaţa Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, până la Agronomie, unde vor întoarce. Se vor utiliza staţiile de călători aferente liniei 17 şi vor fi suspendate staţiile “Calea Torontalului”. La dus, troleibuzele de pe linia 18 vor opri în staţia “Remus Răduleţ”, de pe Calea Aradului, staţia “Miresei” urmând să fie suspendată.

Autobuzele de pe linia M41 vor întoarce în Piaţa Consiliul Europei, pentru turele scurte: Calea Aradului – Piaţa Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Cosmin BRADU


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top