Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Teatrul BIS

Se deschide Grădina BIS cu un spectacol sold-out

După atâta izolare, restricţii şi dor de teatru, sibienii sunt aşteptaţi la primul spectacol din această vară la Grădina BIS, vineri, 26 iunie şi sâmbătă, 27 iunie 2020, de la ora 19:30. „Povestea poveştilor” este o premieră marca BIS Teatru, în regia lui Bogdan Sărătean, realizată pe baza unui scenariu inspirat din textul omonim scris de Ion Creangă, păstrând umorul, stilul şugubăţ şi personajele mucalite specifice operei marelui povestitor. Protagoniştii vor fi Eminescu, Creangă şi Ecateriana (Tinca) Vartic, concubina acestuia. Ei vor rememora într-o manieră savuroasă momentul aşternerii pe hârtie a „Poveştii poveştilor” în vederea lecturii în cadrul cenaclului literar al Societăţii Junimea, unde avea să stârnească hohote de râs în rândul ascultătorilor, printre care se aflau scriitori importanţi ai vremii, precum Eminescu, Vasile Pogor şi Iacob Negruzzi. Din distribuţie fac parte Dumitru Stegărescu, Andrada Grosu şi Alin Turcu iar muzica este creată de Claudiu Fălămaş. Spectacolul conţine limbaj licenţios, fiind nerecomandat minorilor sub 16 ani. În scopul respectării normelor legale şi sanitare, a fost pus în vânzare un număr mic de bilete, care s-au vândut foarte rapid.

Organizatorii oferă asigurări în privinţa urmării cu stricteţe a indicaţiilor autorităţilor în vederea combaterii epidemiei.
Surprizele oferite în această vară de către BIS Teatru vor continua pe 5 iulie cu spectacolul de teatru comunitar „Doi moldoveni în Ardeal”, în cadrul proiectului Teatrul din Cartier, ce se va desfăşura până în 31 iulie.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi