Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”

Mesajul preşedintelui Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea, de Ziua Drapelului Naţional

„Tricolorul se află în inimile noastre, iar Sărbătoarea Zilei Drapelului Naţional este şi va fi întotdeauna o zi deosebit de dragă sufletelor noastre.

Drapelul Naţional înseamnă Patria, simbolizează dorinţa noastră de unitate şi de independenţă, dragostea de ţară şi jertfa supremă a eroilor pentru libertate şi unitate.

Tricolorul este mândria noastră de a fi români, dăruirea, curajul şi profesionalismul cu care militarii noştri reprezintă România în misiunile desfăşurate în ţară şi în străinătate.

Avem datoria să cultivăm respectul faţă de cei care ne-au lăsat cea mai importantă moştenire: România. Instituţiile statului au datoria să promoveze şi să apere simbolurile naţionale.

Drapelul Românesc trebuie sărbătorit an de an, iar noi am făcut asta de fiecare dată. De Ziua Drapelului, în 2015, în cadrul unei ceremonii organizate la Miercurea Ciuc, din postura de premier interimar, am arborat cel mai mare tricolor, ca semn de deosebit respect pentru valorile fundamentale ale statului român.

Cinstind simbolurile naţionale, menţinem vie energia noastră ca neam, pentru că de aici ne tragem puterea de a depăşi greutăţile şi de a merge mai departe.

La mulţi ani tuturor românilor, de Ziua Drapelului Naţional!”

Biroul de presă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi