Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu

Consumul de zahăr a scăzut în perioada pandemiei

Publicat: 23 iunie 2020

Pare greu de crezut, dar pandemia a lăsat și ceva dulce în urmă. Suntem mai sănătoși și mai energici. Consumul de zahăr a scăzut foarte mult, iar cafea se bea în neștire.

Oamenii nu au mai ieșit la terase și restaurante, iar cererea mondială pentru dulce a scăzut pentru prima dată în ultimii 40 de ani.

Și băuturile carbogazoase au ajuns mai rar în frigiderele oamenilor, iar giganții se plâng de surplus. Banca Mondială avertizează că problema ar putea să se mențină pentru că veniturile rămân în scădere.

În același timp cresc producția și consumul de cafea. Specialiștii estimează că stocurile mondiale ar urma să crească și cu 2,5 milioane de tone. E cea mai ridicată valoare din ultimii 6 ani.

sursa: http://stiri.tvr.ro/

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.