Critic National
, Containere modulare modulare stil casuta/birou din panou termoizolant Brasov, Critic National, Critic National

Containere modulare modulare stil casuta/birou din panou termoizolant Brasov

Indiferent pentru ce scop, începând de la garduri din fier forjat, tablă cutată, șipcă metalică, plăci de beton, plasă bordurată, BCA sau beton, scândură/lamele stil jaluzea, gard din lemn masiv, țeavă rectangulară, dar si porți la cererea dumneavoastră, toate desăvârşesc perfect toate cerințele dumneavoastră.
Construim garduri și porți la comanda dumneavoastră (cu sau fără stâlpi de beton), din: fier forjat, șipcă metalica , BCA sau beton, scândură jaluzea, placi de beton, tabla cutată, plasă bordurată, lemn sau alte modele la cerința dumneavoastră.
Executăm garduri și porți începând cu fundația (daca este cazul), la dimensiuni si modele alese de dumneavoastră: 1m, 1,25m, 1,5m, 1,75m si 2m.
Construim din materialele noastre sau ale dumneavoastră.
Ne deplasăm gratuit cu echipa în toate județele în care avem acces (având în vedere situația de față) echipați corespunzător.
Pentru mai multe informații, ne puteți trimite mesaj pe OLX, sau la numărul de telefon: 746 – arata telefon –

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/containere-modulare-modulare-stil-casuta-birou-din-panou-termoizolant-IDdLUeU.html#9931278d95;promoted


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi