Critic National
, Convorbire telefonică între președintele Klaus Iohannis și omologul său israelian, Critic National, Critic National

Convorbire telefonică între președintele Klaus Iohannis și omologul său israelian

Administrația Prezidențială transmite că președintele României a avut joi o convorbire telefonică cu Președintele Statului Israel,Reuven Rivlin, la solicitarea părții israeliene.

Convorbirea cu Președintele Statului Israel se înscrie în dinamica foarte bună a contactelor bilaterale la nivel înalt din ultima perioadă, cei doi șefi de stat având în 21 ianuarie o întrevedere bilaterală cu prilejul vizitei pe care Președintele României a efectuat-o în Statul Israel, în marja participării la Forumul Mondial privind Memoria Holocaustului, iar în luna martie o convorbire telefonică.

În cadrul convorbirii, Președintele Klaus Iohannis a reiterat invitația omologului israelian de a vizita România după finalizarea crizei generate de noul coronavirus, invitație acceptată de Președintele Reuven Rivlin. Cei doi șefi de stat au făcut un schimb de opinii cu privire la stadiul combaterii pandemiei de COVID-19, salutând colaborarea foarte bună dintre autoritățile din cele două state în gestionarea acestei crize.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi