Critic National
Coronavirus: 382 de morți în Statele Unite, cel mai mic bilanț zilnic din ultimele săptămâni, Critic National

Coronavirus: 382 de morți în Statele Unite, cel mai mic bilanț zilnic din ultimele săptămâni

Statele Unite au înregistrat 382 de decese suplimentare în ultimele 24 de ore, cel mai mic bilanţ zilnic raportat în ultimele săptămâni, informează AFP, preluată de Agerpres.

Statele Unite au înregistrat 382 de decese suplimentare în ultimele 24 de ore, cel mai mic bilanţ zilnic raportat în ultimele săptămâni, informează AFP, preluată de Agerpres.

De la sfârşitul lunii mai, numărul deceselor zilnice a depăşit uneori pragul de 1.000 în Statele Unite, ţara cel mai grav afectată de pandemia de COVID-19, cu un total de 115.729 de victime, potrivit bilanţului de duminică.

Statele Unite înregistrează şi cel mai mare număr de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 (2.093.335 la ora 00:30 GMT).

Această ţară, care raportase 735 de decese suplimentare sâmbătă, continuă însă să înregistreze aproximativ 20.000 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în fiecare zi. SUA nu reuşesc să coboare de pe acest platou.

Primul val nu a fost complet depăşit deocamdată, iar epidemia s-a deplasat de la New York şi nord-est spre o bandă largă a teritoriului, în sud şi vest. Atenţia specialiştilor se îndreaptă acum spre spitalele din Arizona, Texas şi Florida.

Administraţia a avertizat însă că orice nouă închidere a economiei este exclusă în cazul apariţiei unui al doilea val al epidemiei de COVID-19.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi