Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit fără suflare în casa sa

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casa sa din București după ce nu ar fi răspuns de trei zile la telefon. Autoritățile au fost chemate să intervină la domiciliul său, vecinii nemaivăzându-l de câteva zile. Dan Capatos a fost cel care a anunțat trista veste.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă!
În noaptea de miercuri spre joi, actorul Costin Mărculescu în vârstă de 50 de ani a fost găsit de către pompieri decedat în casa sa din București.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, vecinii au sesizat faptul că Mărculescu nu a mai ieșit din casă de câteva zile și au anunțat jurnaliștii emisiunii Xtra Night Show.

Horațiu Tudor, reporterul emisiunii a fost cel care a sunat la 112, iar în scurt timp echipajele de pompieri și poliție au ajuns la casa actorului unde l-au găsit căzut în cadă.

Anunțul trist a fost făcut de moderatorul Dan Capatos, la Antena 1.

”Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Costin Mărculescu ar fi fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.

Potrivit Evz.ro, Costin Mărculescu ar fi avut probleme majore cu banii, și se pregătea să lanseze o carte și spera să-și revină.

 

sursa: https://cezicelumea.ro/costin-marculescu-a-murit-actorul-a-fost-gasit-fara-suflare-in-casa-sa/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top