Critic National
critic national stiri 24/7

Cozi uriașe la magazine, în Marea Britanie. Dorința de a face alte cumpărături decât cele strict necesare și curiozitatea de a vedea noutățile au avut întâietate

Mulțimea a dat năvală în magazinele de confecții din Anglia, abia redeschise după 3 luni de restricții. Imaginile cu sute de cumpărători așteptând cu răbdare, ore în șir, au făcut înconjurul lumii.

Mulțimea a dat năvală în magazinele de confecții din Anglia, abia redeschise după 3 luni de restricții. Imaginile cu sute de cumpărători așteptând cu răbdare, ore în șir, au făcut înconjurul lumii.

Clienții sunt fericiți, comercianții se simt în al nouălea cer. E explicabil, dacă luăm în considerare că un singur lanț de magazine care vinde haine a avut pierderi de 1,5 miliarde de lire sterline în această perioadă de izolare.

Din mulțimea care s-a așezat la coadă, unii spun că au venit doar ca să simtă gustul de a face iar cumpărături, altele decât cele de strictă necesitate. Alții recunosc că, pur și simplu, vor să vadă noutățile.

Mai există și cumpărătorii care afirmă că au într-adevăr nevoie de un nou articol vestimentar.

Și, pentru că lozinca declarată de comercianții britanici în această perioadă este „Nimic nu contează pentru noi mai mult decât sănătatea angajaților și a clienților”, măsurile sunt, firește, adaptate vremurilor.

De exemplu, a fost angajat personal suplimentar de securitate, s-au pus peste tot semne de avertizare, inclusiv buline pe pavaj pentru respectarea distanțării, cărucioarele sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Cu toate acestea, în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale, personalul și clienții nu vor fi obligați să poarte mască în magazine.

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi