Curatat canapele si tapiterie auto piele la domiciliu, 100 lei

Chiar si canapelele de piele stralucitoare sau tapiteria auto din piele pot deveni murdare si lipsite de prospetime . Pe masura ce ele sunt utilizate, se imbacsesc din cauza prafului, a murdariei, a alimentelor sau a lichidelor care ajung din greseala pe suprafata pielii.
Pielea atrage praful si mizeria, insa daca o vei curata in mod frecvent, fara sa astepti depunerea prafului, aceasta se poate intretine periodic foarte usor si va avea o durata de viata mult mai lunga.
Deşi pielea pare a fi un material durabil în timp, totuşi poţi avea surprize neplăcute atunci când nu o îngrijeşti. Canapelele din piele necesita intretinere periodica la una-două luni sau cel puţin o dată la 5-6 luni, dacă nu petreci prea mult timp în casă respectivă.
Curatarea tapiteriilor din piele se executa cu produse profesionale,special create pentru a curata si hidrata. Uleiurile din piele se evapora in timp ceea ce conduce la o deteriorare rapida, pielea devenind rigida iar in scurt timp aceasta va incepe sa prezinte mici crapaturi,la inceput insesizabile. In timp,din cauza caldurilor de pe timpul verii pielea isi pierde din ce in ce mai rapid elasticitatea iar micile crapaturi vor deveni atat de mari si vizibile incat ,din pacate,nu se mai poate face nimic,din punct de vedere estetic. In acest moment se poate intervenii asupra pielii doar pentru ca aceste crapaturi de suprafata sa nu strapunga pielea pana la capat.
Hidratand pielea cu crema hidratanta ce contine uleiuri de care pielea are nevoie ,aceasta redevine moale,elastica si catifelata.
Folosim un amestec complex de proteine animale, colageni cu absolut nici un fel de filer de ulei. Complet diferit de alte produse pentru piele, acest produs nu va pata sau decolora pielea si are o actiune capilara unica ce forteaza proteinele sa intre in piele si murdaria sa iasa afara.
CURATAREA SE POATE. EXECUTA INDIFERENT DE ANOTIMP

Detalii si date de contact: https://lajumate.ro/curatat-canapele-si-tapiterie-auto-piele-la-domiciliu-4312580.html


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top