Critic National
critic national stiri 24/7

Dezvăluiri despre plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo! Cum a fost tratat antrenorul de către conducerea clubului: „Era stupefiat! Nu l-am văzut niciodată așa” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a fost dat afară și a venit cu noi dezvăluiri despre cum își tratează conducerea din „Ștefan cel Mare” angajații. Contactat telefonic în cadrul emisiunii ProSport Live, Gabi Răduță a povestit un episod incredibil cu Mircea Rednic în prim-plan.

Război total la Dinamo! Dat afară, șeful centrului de copii și juniori explodează: „O cloacă! Bălănescu nu se pricepe la fotbal” + Acuză sistemul de „pile” din club | EXCLUSIV Dezvăluiri incendiare despre Bogdan Bălănescu și salariile ridicole ale antrenorilor de la Dinamo: „I-a umilit! Câștigă mai prost ca angajații în hypermarket”

Mircea Rednic, păcălit de către Bogdan Bălănescu După ce a fost dat afară de la Dinamo, Gabi Răduță s-a pus în pielea lui Mircea Rednic și susține că a retrăit momentul demiterii antrenorului, în sezonul 2018-2019. „A fost o discuție de un minut, m-am revăzut în Mircea Rednic, așa i s-a întâmplat și lui. Dacă vă povestesc cum a fost dat Mircea afară…(n.r. Mircea Rednic a fost chemat să facă strategia pentru sezonul următor și a fost anunțat că a fost demis) Și Mircea m-a chemat pe mine să discutăm strategia. M-am dus cu jumătate de oră mai tărziu și el mi-a zis: «M-a dat afară». Rednic era stupefiat. Nu supărat, cât surprins negativ. Nu l-am mai văzut niciodată așa”, a spus Gabi Răduță, la ProSport Live. Bogdan Bălănescu băga „strâmbe” între Rednic și Răduță Gabi Răduță a povestit cum a aflat că Bogdan Bălănescu, președintele clubului Dinamo, îl mințea pe Mircea Rednic, pentru a strica relația dintre cei doi. „Am mai avut contre cu Mircea, dar tot pe manipulare. Păi, el (n.r. Rednic) mi-a zis că îi spunea (n.r. Bălănescu) că eu îl înjur. Puteți să îl întrebați și pe Mircea. Nici el nu e nici pe departe acea persoană negativă. Dacă rămânea Dinamo, nu ajungeam aici”, a mai spus Gabi Răduță. The post Dezvăluiri (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi