Critic National
, Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle. Cum se comporta cu ajutoarele regale, Critic National, Critic National

Dezvăluiri incredibile despre Meghan Markle. Cum se comporta cu ajutoarele regale

Ducesa de Sussex avea „o energie de pe coasta de Vest” care a alienat toate ajutoarele regale, au dezvăluit jurnaliștii Dylan Howard și Andy Tillett în cartea „Regalități la război”.

Printre cele mai deranjante obiceiuri ale ducesei se numărau ordine la 5 dimineața și „bombardamente cu mesaje”, relatează publicația Daily Star.

„Meghan poate fi dificilă. Avea standard foarte ridicate și era obișnuită să lucreze într-un mediu de Hollywood. Cu toate acestea, există un nivel diferit de respect într-o casă regală”, a declarat o sursă din interiorul Casei Regale.

Conform surselor citate de cei doi jurnaliști în carte, Meghan Markle nu a reușit să se adapteze protocoalelor regale și cinci dintre ajutoare au demisionat sau aucerut un alt rol după ce au lucrat pentru Ducesă.

Un ajutor senior din Casa Regală a demisionat pentru că Meghan i-a „ignorant sfaturile privind aventurarea riscantă în mijlocul mulțimilor de oameni”.

„Meghan a ars prea multe punți de trecere. Palatul este condus de o ierarhie de consilieri și ajutoare care dețin de fapt puterea. Din momentul în care Meghan a tăiat aceste legături nu a mai fost cale de întoarcere”, a spus Howard.

Un purtător de cuvânt al cuplului a negat aceste acuzații în momentul în care a fost abordat de publicația Daily Star.

Sursa:

Daily Star

Tags:

meghan markle,

casa regală,

marea britanie,

sursa: StirileProTV.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi