Critic National
, Donald Trump îşi laudă zidul: „A oprit Covidul, a oprit totul”, Critic National, Critic National

Donald Trump îşi laudă zidul: „A oprit Covidul, a oprit totul”

Preşedintele american, Donald Trump, a lăudat, în Arizona, eficienţa zidului construit pe o porţiune a frontierei dintre Statele Unite şi Mexic, afirmând că a fost foarte util mai ales împotriva COVID-19, notează AFP, citată de Agerpres.

„Este zidul cel mai puternic care există în lume, beneficiază de o tehnologie incredibilă”, a explicat preşedintele american cu prilejul unei mese rotunde la Yuma pentru a marca pragul de 200 de mile (322 de kilometri).

Liderul de la Casa Albă a insistat asupra faptului că este un zid de „netrecut”, decât dacă ai avea „o scară extraordinar de lungă”.

Donald Trump a insistat în mod deosebit asupra faptului că această construcţie este utilă pentru lupta contra imigraţiei ilegale, dar s-a dovedit foarte eficient, de asemenea, pentru a lupta împotriva răspândirii COVID-19.

„A oprit Covidul, a oprit totul”, a declarat preşedintele SUA.

„În California, de exemplu, sunt zone foarte infectate de partea mexicană. Dacă nu aveam zidul, situaţia ar fi fost catastrofală”, a adăugat

Promis din prima zi a campaniei, la 16 iunie 2015, acest „zid minunat”, a cărui descriere şi mărime au variat de-a lungul mitingurilor de campanie, este o sursă de frustrare pentru Donald Trump de la instalarea sa la putere.

În faţa refuzului democraţilor de a debloca fonduri pentru acest proiect pe care ei îl consideră ineficient, preşedintele Statelor Unite a căutat modalităţi de a ocoli Congresul, în special utilizând fonduri ale Pentagonului.

Redactare Georgiana Marina

sursa: digi24.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi