Critic National
Drum închis în Hunedoara, după ce un pod s-a prăbușit din cauza viiturii. Trei elicoptere și 14 motopompe, în sprijinul pompierilor, Critic National

Drum închis în Hunedoara, după ce un pod s-a prăbușit din cauza viiturii. Trei elicoptere și 14 motopompe, în sprijinul pompierilor

Drumul DN 66A care leagă orașul Petroșani de localitatea Câmpu lui Neag, din Hunedoara, a fost închis în zona Valea de Pești, după ce un pod s-a prăbușit din cauza viiturii.

Drumul DN 66A care leagă orașul Petroșani de localitatea Câmpu lui Neag, din Hunedoara, a fost închis în zona Valea de Pești, după ce un pod s-a prăbușit din cauza viiturii.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat, vineri, suplimentarea forțelor și a tehnicii de intervenție în județul Hunedoara, aflat sub avertizare Cod roșu de inundații.

Potrivit IGSU, 14 motopompe de mică și mare capacitate, respectiv 2 bărci pneumatice sunt mobilizate din judeţele Caraș-Severin, Timiș și Sibiu, zone în care nu se înregistrează situaţii de urgenţă grave cauzate de vremea nefavorabilă.

Totodată, pentru eficientizarea misiunilor de răspuns, în județul Hunedoara sunt pregătite să intervină 3 elicoptere din cadrul Inspectoratului General de Aviație. „Elicopterele sunt dotate cu troliu și nacelă, dispozitive care permit evacuarea/recuperarea persoanelor aflate în dificultate din cauza apelor”, a transmis IGSU.

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare Cod portocaliu de ploi, valabil în mai multe zone din județul Hunedoara, până la ora 11.00. Județul se află sub Cod roșu de inundații până la ora 12.00.

Mai multe gospodării și drumuri, printre care DN 66A, au fost inundate în județul Hunedoara, după revăsarea râului Jiul de Vest.

Potrivit ISU Hunedoara, vineri dimineaţa, în zona Valea de Brazi – Uricani, revărsarea râului Jiul de Vest a blocat Drumul Naţional 66 A, iar apa a pătruns în mai multe gospodării şi a acoperit mai multe drumuri.

, Drum închis în Hunedoara, după ce un pod s-a prăbușit din cauza viiturii. Trei elicoptere și 14 motopompe, în sprijinul pompierilor, Critic National, Critic National

sursa: http://stiri.tvr.ro/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi