Critic National
, După ce a aflat că l-a înşelat, i-a făcut iubitei un „cadou” pe care o să-l ţină minte toată viaţa, Critic National, Critic National

După ce a aflat că l-a înşelat, i-a făcut iubitei un „cadou” pe care o să-l ţină minte toată viaţa

Dupa ce a aflat ca a fost inselat, un tanar a carui identitate nu a fost facuta publica i-a facut iubitei un cadou pe care aceasta cu siguranta nu-l va uita tot restul vietii!

Într-un filmuleţ postat pe Internet se vede cum o tânără legată la ochi este condusă prin casă de către iubitul său, în timp ce i se cântă „La mulţi ani!”. Mai mult, tânărul îi tot spune să nu tragă cu ochiul.

La un moment dat, cei doi intră în camera în care se afla marea surpriză! Şi ce mai surpriză! Când şi-a dat jos prosopul de la ochi, tânăra a văzut în mijlocul camerei mai multe cutii de carton în care erau strânse toate lucrurile sale. Evident, asta însemna că trebuia să şi le ia şi să plece din casă.

Şocată de ce văzuse, aceasta şi-a întrebat iubitul ce se întâmplă. „Am făcut-o pentru că te-am prins în timp ce mă înşelai cu altul!”, i-a spus acesta.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi