Critic National
, Elevă din Craiova, infectată cu noul coronavirus, printre participanții de la examene, Critic National, Critic National

Elevă din Craiova, infectată cu noul coronavirus, printre participanții de la examene

Elevă din Craiova depistată cu SARS-CoV-2, la doar două zile după ce a susținut Evaluarea Națională. Eleva ar fi contactat virusul de la tatăl său. 

Potrivit autorităților, până în acest moment, niciunul dintre elevii care au susținut Evaluarea în liceul respectiv nu prezintă simptome ale bolii. Tatăl și mama elevei sunt deja confirmați cu noul Coronavirus, la fel și trei colegi de serviciu de-ai bărbatului. Reprezentanții DSP susțin că toate măsurile de protecție și de distanțare socială au fost respectate în ziua în care eleva infectată a susținut examenul. 

Ștefan Popescu, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dolj: „E vorba de o elevă care a fost diagnosticată pozitiv cu COVID. Cu două zile înainte a fost diagnosticat tatăl, apărând după aceea și la mamă și la tată. S-au respectat la data în care s-a dat examenul întru-totul măsurile de prevenire, adică distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție. Dacă se respectă aceste măsuri, nu este nicio problemă.”

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi