Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala: Vezi aici SUBIECTELE si BAREMUL. Cati elevi au sustinut azi prima proba

thumbs

Luni s-a desfasurat prima proba scrisa din cadrul etapei speciale a Evaluarii Nationale.

„Din cei 192 de candidati inscrisi pentru sustinerea probei de Limba si literatura romana au fost prezenti 170 de candidati, iar doi candidati au beneficiat de recunoasterea probei. Nu s-au prezentat 20 de candidati”, arata MEC, intr-un comunicat de presa.

Subiectul si baremul de corectare pentru proba de Limba si literatura romana vor fi publicate de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, pe site-ul subiecte.edu.ro .

Evaluare Nationala 2020 – Sesiunea speciala. SUBIECTELE. Ce au avut de rezolvat elevii: Evaluare Nationala 2020 – Sesiunea speciala. Iata si BAREMUL publicat pe edu.ro:

Urmatoarea proba, cea la Matematica, va avea loc marti, iar ultima proba, la Limba si literatura materna, va fi sustinuta miercuri de elevii care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna.

Primele rezultate vor fi afisate joi, 2 iulie, pana la ora 12.00, in centrele de examen.

CITESTE AICI: Odata cu aflarea notei de la Evaluarea Nationala, o eleva din Craiova a aflat si ca are coronavirus / Ce s-a intamplat cu elevii si profesorii din sala

In conformitate cu prevederile art. 5 si ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – RGPD), precum si cu solicitarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educatiei si Cercetarii va publica rezultatele elevilor obtinute in urma sustinerii examenelor nationale prin anonimizarea numelui si a prenumelui.

Contestatiile pot fi depuse in ziua de 2 iulie, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.