Explozie de proportii langa Teheran. Primele date arata ca ar fi un atac asupra unei baze militare sau un centru de cercetare nucleara

thumbs

Primele date spuneau ca explozia s-a produs la o centrala din Sarkh Hasar, situata la est de Teheran si ca explozii similare au avut loc la Shiraz, in sudul Iranului, ceea ce dus la speculatii privind un atac cibernetic.

Alte informatii, asociate cu Corpul Garzii Revolutionare Islamice, spuneau ca este vorba de un atac asupra unui depozit de munitii din Paradis.

Jurnalistul New York Times, Farnaz Fassihi, a scris ca a primit informatii ca ar fi vorba de un atac comis asupra unei baze militare de la Parchin, „Iranul a desfasurat activitati nucleare”.

￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯ ￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯ . pic.twitter.com/FVGJJf8MC9

– R£￯£?? (@Ram7Leb) June 25, 2020

Explozia s-a produs jurul orei locale 2 dimineata, la doar o jumatate de ora dupa ce secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a anuntat pe Twitter noile sanctiuni americane impotriva Iranului.

Alte informatii spun ca explozia a avut loc la Khojir, nu la Parchin, si ca a fost vizata o instalatie de productie si testare a rachetelor.

Televiziunea iraniana de stat a anuntat doar ca autoritatile „investigau o lumina puternica” din apropiere de Teheran.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.