Critic National
, FOCAR de COVID-19 la un depozit din Italia, Critic National, Critic National

FOCAR de COVID-19 la un depozit din Italia

Un nou focar de coronavirus în Italia a fost identificat într-un depozit din Bologna, folosit de o firmă de transporturi şi livrări, potrivit ziarului italian Corriere.

În total 64 de angajaţi au fost depistaţi cu noul virus într-un depozit care aparţine societăţii Bartolini. Din numărul total 44 de lucrători sunt asimptomatici, precizează Mediafax. Depozitul a fost închis imediat. În Italia, epidemia pare să se afle sub control, în această săptămână înregistrându-se între 18 şi 30 decese zilnic şi un număr de contaminări în scădere.
 
Cazul este ţinut sub control, iar oficialii din Departamentul de Sănătate din Bologna au spus: „Focarul este sub control şi ştim unde să investigăm” – asigură Paolo Pandolfi, directorul departamentului de sănătate publică al AUSL din Bologna. 
 
„Probabil că va exista o tendinţă de creştere în zilele următoare. Într-adevăr, cu cât găsim mai multe cazuri noi, cu atât mai bine, pentru că înseamnă că activitatea noastră funcţionează.Controalele au fost extinse asupra tuturor angajaţilor şi familiilor acestora.”, a spus oficialul.

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi