Critic National
, Focar nou de coronavirus în apropierea capitalei Chinei. 500.000 de oameni au fost izolați, Critic National, Critic National

Focar nou de coronavirus în apropierea capitalei Chinei. 500.000 de oameni au fost izolați

Autoritățile chineze au izolat o regiune din jurul capitalei Beijing, din cauza unui nou focar de SARS-CoV-2. În jur de jumătate de milion de persoane sunt izolate în această zonă. După ce a reușit să aducă răspândirea coronavirusului sub control, prin măsuri draconice de izolare, China se confruntă cu noi focare de coronavirus, în Beijing și și provincia vecină, Hebei, notează publicația Radio Europa Liberă România. 

Autoritățile chineze au anunțat duminică punerea sub izolare a unei regiuni de 150 de kilometri din provincia Anxin, de lângă Beijing, care va fi „închisă complet și controlată”, prin măsuri asemănătoare celor impuse în vârful pandemiei, în provincia Wuhan, informează AFP. Regulile vor permite unei singure persoane din familie să iasă din casă, o dată pe zi, pentru a face cumpărături de strictă necesitate (alimente, medicamente).

Măsura a fost luată după ce în Beijing au fost raportate 14 noi cazuri, în ultimele 24 de ore. O treime din noile cazuri de Covid-19 din Beijing au legătură cu sectorul de carne proaspătă al unui supermarket din capitala chineză. Lucrătorii angajați acolo au fost puși în carantină timp de o lună, au mai anunțat autoritățile chineze. O parte din cazurile legate de supermarketul Xinfadi au legătură cu provincia pusă în izolare totală astăzi.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi