Critic National
, Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire internațională, Critic National, Critic National

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire internațională

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a fost dat în urmărire internațională. Decizia vine după ce, încă de joi seară, el este căutat de polițiști. Dragomir a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare însă oamenii legii nu l-au găsit pentru a-l încarcera. Potrivit unor surse, fostul ofițer ar fi părăsit țara, pe la Arad, cu o zi înainte de sentință. 

Vineri, poliția a primit de la Serviciul de Executări penale a Tribunalului București mandatul de arestare europeană emis pe numele lui Dragomir după imposibilitatea executării mandatului de încarcerare emis de aceeași instanță în baza deciziei definitive a CAB, potrivit Realitatea Plus.

Odată cu emiterea mandatului de urmărire internațională, servicii polițieneți transnaționale precum Europol și Interpol pot conlucra cu polițiștii români pentru identificarea, reținerea și aducerea în țară a fugarului condamnat definitiv pentru trafic de influență, spălare de bani și folosirea de coumente falsificate drept probe în fața procurorilor militari.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi