Critic National
Fotbal: LPF respinge propunerea FRF privind disputarea barajului de menţinere/promovare în Liga I într-o singură manşă, Critic National

Fotbal: LPF respinge propunerea FRF privind disputarea barajului de menţinere/promovare în Liga I într-o singură manşă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, că în urma consultării celor 14 cluburi afiliate respinge propunerea Federaţiei Române de Fotbal privind disputarea barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga I într-o singură manşă şi nu tur-retur cum prevede ROAF.

„Liga Profesionistă de Fotbal a primit punctele de vedere ale tuturor cluburilor membre în ceea ce priveşte varianta propusă de Federaţia Română de Fotbal, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din data de 25 iunie 2020, ca jocurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Casa Liga I să se desfăşoare într-o singură manşă. Cele 14 cluburi membre ale Ligii I au susţinut, în unanimitate, că nu sunt de acord cu varianta de lucru propusă de Federaţia Română de Fotbal şi că doresc să dispute jocurile de baraj în două manşe, aşa cum prevede şi Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice al FRF”, se menţionează pe site-ul citat.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis către Federaţia Română de Fotbal o adresă în care prezintă punctul de vedere al cluburilor membre şi a îndemnat pe această cale FRF, ca, pentru respectarea principiilor democratice care guvernează activitatea fotbalistică din România, să solicite cluburilor din Liga a II-a punctul de vedere cu privire la modul în care acestea doresc să dispute jocurile de baraj (în dublă manşă cum prevede ROAF al FRF sau varianta nouă a FRF, într-o singură manşă).

Conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, ocupanta poziţiei a 3-a în Liga a II-a va disputa cu locul 6 din play-out-ul Ligii I un meci de baraj de menţinere/promovare în dublă manşă.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal aprobase, la 5 iunie, în calendarul competiţional pentru încheierea sezonului 2019-2020, ca partidele de baraj să se dispute în 5 şi 9 august 2020.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi