Critic National
Fotbal: Suporteri ai Stelei au aprins torţe la Crucea Caraiman şi au scandat lozinci; trei dintre ei, sancţionaţi, Critic National

Fotbal: Suporteri ai Stelei au aprins torţe la Crucea Caraiman şi au scandat lozinci; trei dintre ei, sancţionaţi

Mai mulţi suporteri ai Stelei (liga a patra), aparţinând grupului Peluza Sud, au participat la o acţiune de susţinere a echipei de fotbal la Crucea Caraiman şi în cadrul căreia au fost aprinse torţe şi scandate lozinci, trei dintre cei prezenţi fiind sancţionaţi de autorităţi.

Potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova, duminică după-amiază a fost primit un apel la serviciul unic de urgenţă 112 prin care se semnala un posibil incendiu în zona Crucii Caraiman.

„Ulterior, apelantul a revenit cu un nou apel spunând că fumul provine de la nişte torţe aprinse. În zona indicată a fost trimisă o patrulă de Jandarmerie Montană. Ajunsă la faţa locului, patrula a constatat că în zonă se aflau turişti, iar din discuţiile purtate cu aceştia s-a confirmat aspectul sesizat. Persoanele participante făceau parte din grupul suporteri ai echipei Steaua – Peluza Sud). Acţiunea acestora a constat în afişarea unor bannere, scandarea lozincilor specifice de încurajare a echipei şi folosirea mai multor torţe”, precizează sursa citată.

Trei dintre participaţi au fost ulterior identificaţi şi sancţionaţi conform legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Totodată, turiştii aflaţi în zonă au precizat că suporterii au fost paşnici şi au dat dovadă de simţ civic, derulând şi o activitate de igienizare a locului la final. Membrii patrulei au intrat în posesia unor înregistrări video, din care au reuşit identificarea a 3 persoane. În acest moment se încearcă identificarea şi altor participanţii. Cele 3 persoane identificate au fost sancţionate conform legii 55 din 2020, art. 65 lit. j, sancţionat de art. 66 lit d”, spune Jandarmeri Prahova. AGERPRES/(AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

 

Sursa foto: captură YouTube / Asociația Steliștilor 1947

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi