Critic National
, Fotografii nemaivazute cu fiicele lui Putin publicate de un oligarh fugar, numit „bancherul Kremlinului”, Critic National, Critic National

Fotografii nemaivazute cu fiicele lui Putin publicate de un oligarh fugar, numit „bancherul Kremlinului”

Fotografii nemaivazute cu presupusele fiice ale presedintelui Vladimir Putin au aparut in arhivele unui oligarh fugar, candva numit „bancherul lui Putin”, scrie themoscowtimes.com.

Serghei Pugachev, in varsta de 57 de ani, este cunoscut ca fiind cel care l-a ajutat pe Putin in campania prezidentiala din 1999. A devenit cetatean francez un deceniu mai tarziu si a parasit Rusia in 2011, in urma crizei financiare din 2008.

Mai multe fotografii publicate pe site-ul lui Pugachev infatiseaza doua tinere identificate drept „Katerina si Mariya Putina”. Mai multe voci din Rusia au identificat-o pe Katerina, care acum poarta numele de familie Tikhonova, drept fiica cea mica a lui Putin, si pe Maria, fosta Faassen si acum Vorontsova, drept fiica cea mare.

Descrierile fotografiilor sugereaza ca ar fi fost facute la casa de vacanta a lui Pugachev si la Kremlin, prin anii 2000.

Putin, divortat din 2013, a evitat in repetate randuri intrebarile privind familia sa. Nu a confirmat si nu a negat niciodata legaturile sale cu Vorontsova si Tikhonova. De asemenea, niciuna din ele nu a confirmat ca este fiica lui Putin.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi