Critic National
, Gabriela Firea: Voi reactiona mereu in fata minciunii. Asfaltam Prelungirea Ghencea, Critic National, Critic National

Gabriela Firea: Voi reactiona mereu in fata minciunii. Asfaltam Prelungirea Ghencea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un clip video din care reiese ca se asfalteaza Prelungirea Ghencea. „Voi reactiona mereu in fata minciunii”, a spus ea, dupa ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui santier.

„Asfaltam in Prelungirea Ghencea. Un proiect asteptat de 20 de ani de locuitorii de zona este o realitate! Fix astazi, un reprezentant al opozitiei minte! Un politician din <generatia noua>, care a abandonat postul in care l-au trimis bucurestenii pentru o functie guvernamentala, spune ca pe acest santier nu se lucreaza. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine si va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile! Las faptele sa vorbeasca, dar voi reactiona mereu in fata minciunii”, a scris pe Facbook Gabriela Firea.

Ea precizeaza ca la proiectul de Supralargire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucreaza Trustul de Cladiri Metropolitane si Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje, iar dirigentia de santier este asigurata de Compania Municipala Dezvoltare Durabila.

„Santierul a inceput in toamna anului trecut si trebuie sa fie gata anul viitor. Costul total al lucrarilor se ridica la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domnesti, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitala pentru modernizarea acestei artere de circulatie. Largirea executata de Primaria Capitalei se termina cu aproximativ 500 de metri inainte de Centura Bucuresti, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primaria Capitalei a pus la dispozitia CNAIR, inca din anul 2018, toata documentatia proiectului de largire”, a conchis primarul general al Capitalei.

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reiesea ca santierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minti oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide santiere ca sa arate, chipurile, ca muncesc. Apoi le lasa asa cu anii. Asa a facut si la pasajul Doamna Ghica, asa fac acum si la Prelungirea Ghencea. Da comunicat, pune poze cu santierul, apoi asa ramane. Aici nu au mai avansat lucrarile de atunci. Oamenii raman cu santierul, cu praful. Basca, e o mare minciuna, lucrarile sunt doar pe un ciot, nu pe toata Prelungirea Ghencea”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciucu.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi