Critic National
, Gatere, Banzice, Multilame, Circulare de tivit cu lasere Cluj-Napoca, Critic National, Critic National

Gatere, Banzice, Multilame, Circulare de tivit cu lasere Cluj-Napoca

FERĂSTRAIE.RO – O platformă industrială, dedicată domeniului industriei lemnului, în special al prelucrării primare și anume al debitării buștenilor.
Cu această platformă, venim în sprijinul industriașilor din domeniu, făcând legătura între producătorii de utilaje internaționali și clientul final, fără intermediari, comisioane etc. Toate aceste comisioane și intermediari, cresc valoarea produselor. Totodată, fiind o legătură directă Producător-Beneficiar, facturarea făcându-se internațional, plata TVA’ului este exclusă, deci beneficiem și de o reducere de 19% (valoare TVA).
Pentru ca dumneavoastră să alegeți din multitudinea de utilaje, acelea care sunt pretabile producției care o aveți, vă punem la dispoziție o echipă tânără de profesioniști în industria lemnului, dar și 5 echipe de ingineri de service, care asigură punerea în funcțiune, instruirea personalului și intervenția pe perioada garanției oferită de producător și nu numai. Ca să oferim pachet complet, putem asigura partea de transport, având parteneriate internaționale cu companii transportatoare, asigurând marfa în timpul transferului Producător-Client, ceea ce oferă siguranță în caz de accidente, furt și așa mai departe.
Vă invităm pe platforma noastră, cu promisiunea de a aduce tot mai mulți producători din întreaga Europă, pentru ca dumneavoastră, clientul, să aveți o gamă cât mai variată de utilaje.

Vă mulțumim că ați rezistat cu stoicism în acest domeniu, știm că piața suferă în momentul de față schimbări majore, dar împreună vom asigura o continuitate și o tradiție în ceea ce înseamnă lemn în România.

Cu stimă și drag de lemn,

Echipa FERĂSTRAIE.RO

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/gatere-banzice-multilame-circulare-de-tivit-cu-lasere-IDdCJrQ.html#9931278d95;promoted


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi