Critic National
Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: “Au fost emoții și lacrimi!” Cum o cheamă pe nepoata sa, Critic National

Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: “Au fost emoții și lacrimi!” Cum o cheamă pe nepoata sa

Gigi Becali a anunțat că pe nepoțica sa o va chema Maria. Fiica sa cea mare, Teodora, a născut astăzi, iar patronul FCSB a devenit pentru prima dată bunic.

Gigi Becali a anunțat că pe nepoțica sa o va chema Maria. Fiica sa cea mare, Teodora, a născut astăzi, iar patronul FCSB a devenit pentru prima dată bunic.

Gigi Becali a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița, la scurt timp după ce fiica sa a născut.

“Vorbesc din dragoste, dar nu vreau să vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreți voi… O cheamă Maria”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a mai spus că a plâns când a aflat vestea cea mare.“A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos”, a mai spus Gigi Becali.

Becali a devenit bunic chiar în ziua derby-ului CFR Cluj – FCSB. Fiica sa, Teodora, a născut o fetiţă.

La finele anului trecut, Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a patronului de la FCSB a spus „da” în octombrie 2019.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

sursa: sevedetot


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi